Agjencia Zhurnal.mk.

Mision i kompanisë dhe takime afariste midis grave sipërmarrëse nga Maqedonia e Veriut dhe Turqia

Shkup, 31 tetor – Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut, në bashkëpunim me M.I.R. Fondacioni dhe Oda Ekonomike nga Koçaeli, Republika e Turqisë, me mbështetje të Rrjetit evropian të sipërmarrësve – EEN, organizojnë Mision të kompanisë dhe takime afariste midis grave sipërmarrëse nga Maqedonia e Veriut dhe Turqia.

 

“Delegacioni i biznesit i kryesuar nga gra sipërmarrëse, nga mbi pesëmbëdhjetë kompani nga sektorë të ndryshëm, do të vizitojë Maqedoninë e Veriut me qëllim të gjenerimit të kontakteve të reja afariste me bashkëpunëtorë potencial afarist, si dhe shkëmbim të përvojave dhe praktikave të mira midis organizatave të cilat i mbështesin dhe i përfaqësojnë interesat e grave sipërmarrëse nga të dyja vendet, kumtuan nga Oda Ekonomike. 

Related posts

Nga taksat për rrugë vitin e kaluar janë arkëtuar rekord 46,4 milionë euro

Redaksia

Ekspertët: Reformat në gjyqësor, të padukshme

D V

Një pjesë e qendrës së Shkupit nesër pa energji elektrike

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More