Agjencia Zhurnal.mk.

Ministrja Stefoska i nominoi të punësuarit në Teatrin e komedisë se është shpallur konkurs për drejtor të ri të institucionit

Shkup, 26 nëntor – Ministrja e Kulturës, Irena Stefoska sot i informoi të punësuarit në IK Teatri i komedisë se në pajtim me Ligjin për kulturë, sot është shpallur konkurs publik për drejtor të ri të atij institucioni me mandat të plotë prej katër viteve.

 

Nga Ministria e Kulturës kumtuan se është dakorduar që gjatë kohëzgjatjes së konkursit, që është 15 ditë, u.d. drejtoresha e institucionit të jetë aktorja, nga radhët e të punësuarve, Magdalena Rizova Çernih, ndërsa udhëheqës artistik të jetë dramaturgu Darko Jan Spasov.

“Ministrja Stefoska dhe të punësuarit një IK Teatri i  komedisë u dakorduan që në periudhën e ardhshme ta mbajnë nivelin profesional të bashkëpunimit dhe renomenë e lartë të institucionit. Ministrja Stefoska dhe të punësuarit në IK Teatri i komedisë shprehin dëshirë të sinqertë që në konkursin publik të paraqiten të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet dhe kandidati më cilësor të zgjidhet për drejtor me mandat të rregullt. Në atë mënyrë, njëri prej teatrove më të dashur në vend do të vazhdojë me repertoarin e suksesshëm, për të cilin ndër vite kërkohet një biletë më shumë”, qëndron në kumtesë.

Related posts

Taravari për zgjedhjet në Gostivar: Pushteti është në panik

Redaksia

E hapur linja telefonike falas në KSHZ – 0800 555 44

D V

Konferencë përmbyllëse “Gjykata Kushtetuese e Republikës së Maqedonisë së Veriut: përvoja dhe perspektiva”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More