Agjencia Zhurnal.mk.

Ministria e Mbrojtjes së RMV-së do të jetë nikoqir i konferencës më të madhe të NATO-s mbi komunikimet strategjike

Shkup, 9 janar – Ministria e Mbrojtjes këtë vit do të organizojë konferencën më të madhe për komunikimet strategjike të NATO-s, tha ministrja Radmilla Sheqerinska.

Në konferencën që do të mbahet në vjeshtë, në Shkup do të mbërrijnë rreth 500 ekspertë të komunikimit strategjik të NATO-s nga të gjitha vendet anëtare të Aleancës dhe rreth 40 vendeve partnere.

Konferenca është një forum vjetor që diskuton funksionet dhe planet e komunikimit të Aleancës dhe shkëmben përvojat dhe mësimet e nxjerra mbi sfidat aktuale dhe të ardhshme në fushën e komunikimeve strategjike.

Për Ministrinë e Mbrojtjes të RMV-së, kjo ngjarje madhore është një mundësi shtesë për të rritur reputacionin e Qendrës Rajonale për Marrëdhëniet me Publikun dhe për të trajtuar dezinformimin në NATO dhe përfshirjen e saj në sistemin e trajnimit të NATO-s në fushën e komunikimeve strategjike.

Ministria e Mbrojtjes mori besimin e aleatëve për organizimin e kësaj konference në Shkup në vitin 2020, por zbatimi i saj u vonua për shkak të kufizimeve të shkaktuara nga pandemia Covid-19. Në vitin 2020 dhe 2021, konferenca u mbajt përmes videokonferencës.

Related posts

Klinika e fëmijëve në Shkup përballet me mungesë infermierësh

Xh M

Filipçe nga Kavadari: Takoj mbi 200 njerëz në ditë, besimi ndërtohet ballë për ballë

Xh M

BDI dhe Fronti Europian e përshëndet përkushtimin e SHBA-ve për të ardhmen europiane të RMV

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy