Agjencia Zhurnal.mk.

Ministri Hoxha nënshkruan marrëveshje për uniforma për policinë pyjore, do t’i dhurojë Italia

Shkup, 9 korrik – Ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha sot ka nënshkruar një marrëveshje për përforcim të bashkëpunimit mes Maqedonisë së Veriut dhe Italisë, informon Zhurnal.

 

Marrëveshja është nënshkruar në prani të ambasadorit italian, Andrea Silvestri dhe atasheut të mbrojtjes, Xhuzepe Moltalto.

Policia e Italisë do t’i dhurojë uniforma policisë pyjore të RMV-së si një vend i përfshirë në listën e vendeve në zhvillim dhe anëtar i NATOs.

Ministri Hoxha faleminderon karabinierët italian dhe ambasadorin Silvestri. Ai është i bindur se bashkëpunimi do të forcohet edhe më tej përmes transferimit të përvojave, aftësive dhe njohurive.//Zhurnal.mk

Ishte knaqësi që sot në prani të Ambasadorit të Italisë, Andrea Silvestri dhe z. Giuseppe Moltalto, Atashe i Mbrojtjes, …

Posted by Arjanit Hoxha on Friday, July 9, 2021

Related posts

Gjykimi për rastin “Titanik” vazhdon më 14 shtator

Z H

Çmimet e shërbimeve të hotelerisë mbeten në nivel të njejtë me atë të muajit korrik

N E

ODIHR do ta kumtojë vlerësimin preliminar për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More