Agjencia Zhurnal.mk.

Mijëra njerëz nuk e dinë përgjigjen e saktë, kush ka përparësi në këtë kryqëzim

Foto tregon situatën e zakonshme të trafikut që shoferët hasin çdo ditë.

 

Tri vetura, pa shenja të trafikut, semaforë apo policë të trafikut.

E gjelbra kthehet majtas, ndërsa e kuqja dhe bluja shkojnë drejt. Kush ka përparësi?

Related posts

Macja kurioze që mer erë në pemët e një kopshti në Suzhou të Kinës

Z H

Shikoni mirë dhe zbuloni nëse keni një çrregullim të rrezikshëm!

D V

Zbulohet një diamant i rrallë që ndërron ngjyrë në temperatura ekstreme të ulëta – në minus 196 gradë celsius

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More