Agjencia Zhurnal.mk.

Me Windows 11 ekrani i kaltër bëhet i zi

Ekrani ‘famëkeq’ blu, kur shfaqet pasi keni problem me kompjuterin tuaj, dhe ju njofton se ju duhet ta ri-startoni atë, tash ka ngjyrë të re. 

Në Windows 11, ka shumë ndryshime të mëdha – dhe disa të vogla.

Njëri prej tyre është një ngjyrë e re, kur ju keni problem me pajisjen tuaj dhe ajo duhet të ri-startohet. Më herët kur ky mesazh shfaqej në ekran, prapavija e tij kishte ngjyrë blu, dhe tashmë ai vjen me ngjyrë të zezë. ‘Buzëqeshja e trishtuar’ ka qëndruar e njëjtë.

Është akoma e hapur nëse ekrani blu do të bëhet në të vërtetë një ekran i zi, sepse kjo akoma nuk është vendosur përfundimisht.

Është e mundur që kjo të jetë rishfaqur vetëm për versionin para-lëshimit të Windows 11.

Microsoft bëri diçka të ngjashme atëherë për fillimin e Windows 10. Në versionet para lëshimit, ekrani blu ishte i gjelbër. 

Related posts

Apple thotë se shenjat e gishtërinjve mund të ‘ndryshojnë përkohësisht ngjyrën’ e kornizës së titanit tek modelet Pro të iPhone 15

D V

Autori i “Game of Thrones” dhe shkrimtarë të tjerë po e padisin OpenAI për shkeljen e të drejtave autoriale

D V

Autori i ‘Game of Thrones’ padit pronarin e ChatGPT OpenAI

Xh M
OFERTË SPECIALE // Domain + Hosting + Uebfaqe për vetëm 400 Euro në vit!
Ofertë Speciale:
Domain + Hosting + Uebfaqe = 400euro!