Agjencia Zhurnal.mk.

Me iOS 16 mund të dërgoni emoji përmes Sirit në çdo aplikacion të iPhone

Emoji-t janë bërë veçori të dialogut të përditshëm, duke gjetur rrugën e tyre në bisedat rutinë edhe kur nuk jeni duke shkruar mesazhe në telefonin tuaj. Prandaj, nuk është çudi që Apple përfundimisht do t’ju lejojë të dërgoni emoji me Sirin.

 

Duke filluar me iOS 16, kudo ku mund të diktoni tekst duke përdorur Siri-n, mund të vendosni verbalisht  emoji. Kjo përfshin në Mesazhe, email, Notes dhe gjetkë.

Si të vendosni dhe të dërgoni emoji me Siri në një iPhone

Futja e një emoji në tekst duke përdorur Siri-n është shumë e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë. Vetëm bëni këtë:

Filloni aplikacionin në të cilin dëshironi të diktoni tekst dhe emoji;

Prekni butonin e Mikrofonit në fund të ekranit;

Diktoni tekstin siç do të bënit zakonisht. Kur të jeni gati për të futur emoji, thoni emrin e emoji-t, si p.sh. “emoji me fytyrë të buzëqeshur”. Vazhdoni të diktoni sipas dëshirës.

Reklama

Prekni përsëri butonin e Mikrofonit për të ndaluar diktimin dhe vazhdoni të dërgoni tekstin tuaj, nëse është e mundur. 

Related posts

Elon Musk del kundër Apple

D V

Detaje rreth qenit-robot me një snajper në ‘shpinë’ të zbuluar në një panair të Ushtrisë amerikane – i aftë të qëllojë deri në 1200 metra largësi

D V

Nuk do të ketë më ekrane telefoni të plasaritur? Shkencëtarët kinezë pretendojnë se kanë krijuar një xham të ri ultra të fortë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More