Agjencia Zhurnal.mk.

Më 15 nëntor mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar se më 15 nëntor të këtij viti do të mbahet ankandi i dymbëdhjetë i Letrave me Vlerë për vitin 2022.

 

Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 5 vjeçar në shumën prej 20 milionë euro.

“Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 15 nëntor 2022 do të mbahet ankandi i dymbëdhjetë për vitin 2022. Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 5 vjeçar në shumën prej 20 milionë euro. Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (5 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi”, thuhet në komunikatën e MFPT-së.

Related posts

Hasan Prishtina donte që Shkupi të ishte kryeqytet i Shqipërisë

Xh M

Vishet kuq e zi Kuvendi i Kosovës

Z.H

Anulohet vizita e kryespiunit të Vladimir Putinit në Beograd

Lea Muslija

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More