Agjencia Zhurnal.mk.

Mbledhje të dy komisioneve parlamentare

Shkup, 11 nëntor – Në Kuvend sot mbledhje do të mbajnë Komisionet për financim dhe buxhet dhe ai për mbrojtje e siguri.

 

Propozim- ligji për mbështetjen financiare të kategorive të rrezikuara sociale të qytetarëve për përballje me krizën energjetike, në procedurë të shkurtuar është pika e vetme në rendin e ditës së Komisionit për financim dhe buxhet.

Anëtarët e Komisionit për mbrojtje dhe siguri, madje do të diskutojnë për tre propozim-vendime, për dërgim të pjesëtarit të Armatës në operacionin ndërkombëtar të Bashkimit Evropian “ALTEA” në Bosnje e Hercegovinë, për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës për pjesëmarrje në operacionin e Organizatës së Kombeve të Bashkuara “UNIFIL” në Republikën e Libanit (janar 2023 deri në korrik 2023) dhe për dërgimin e një anëtari të Armatës për pjesëmarrje në operacionin ndërkombëtar të Bashkimit Evropian “EUTM RCA” në Republikën e Afrikës Qendrore.

Related posts

Mickoski: Vazhdojmë të punojmë për ndryshime të thella dhe më të gjera

Z.H

Vendos Qeveria: Cigaret elektronike mund të përdoren edhe në ambiente të mbyllura

D V

Skrekas: Ka përfunduar testi i tregut për gazsjellësin me Maqedoninë e Veriut

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More