Agjencia Zhurnal.mk.

Mbledhje e Komisionit kuvendor për Mbrojtje dhe Siguri

Shkup, 2 korrik – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot mbledhje do të mbajë Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri.

 

Pika e vetme e rendit të ditës është Propozim-ligji për ndryshime dhe plotësime të Ligjit për shtetësinë e Republikës së Maqedonisë, me procedure të shkurtër në lexim të dytë.

Ky Propozim-ligj është parashtruar nga deputetët: Ziadin Sela, Skender Rexhepi, Syrija Rushidi, Safije Sadiki Shaini, Abdulla Saliu, Elmi Aziri, Halil Snopçe, Ilire Dauti, Atnan Neziri, Artina Qazimi, Hysni Ismaili dhe Afrim Gashi.

Related posts

Telekomi i Maqedonisë feston 100.000 Magenta 1 familje

D V

CIVIL: Qytetarët ta përmbushin obligimin e tyre dhe të marrin pjesë në regjistrimin, dënim i politimizmit

Redaksia

Investime dhe riparimet kapitale në fokus të buxhetit për kulturë vitin e ardhshëm

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More