Agjencia Zhurnal.mk.

MASH i publikoi rezultatet e konkurseve për bursat e nxënësve për vitin shkollor 2021/2022

Shkup, 24 nëntor – Ministria e Arsimit dhe Shkencës i publikoi rezultatet e konkurseve për ndarje të bursave të nxënësve për vitin shkollor 2021-2022.

 

Në ueb faqen e MASH-it janë publikuar fituesit e kategorive të ndryshme të bursave të nxënësve së bashku me marrëveshjen për bursa.

Më së voni deri më 3 dhjetor të vitit 2021, çdo fitues i bursës duhet ta shkarkojë dhe plotësojë në tre kopje marrëveshjen adekuate për bursa dhe së bashku me kopjen e llogarisë personale të transaksionit ta dorëzojë në MASH.

Kandidatët e refuzuar do të kenë mundësi të dorëzojnë ankesë te Ministria, në adresën: bul. “Sv. Kiril dhe Metodij” nr. 54, 1000 Shkup ose përmes adresës elektronike: ucenicki.stipendii@mon.gov.mk, prejse në adresën e tyre do të marrin vendimin në të cilën do të citohet arsyeja për shkak të së cilës aplikimi nuk është pranuar.

MASH ndan bursa për: mbështetje sociale të nxënësve; për nxënësit me nevoja të veçanta; për nxënësit e talentuar; për nxënësit e talentuar – sportistë; për nxënësit e talentuar – artistë; për nxënësit e regjistruar në paralele të dyfishta, për nxënësit e regjistruar në arsimin profesional trevjeçar, për nxënësit romë dhe për nxënësit nga mësimi për disa lloje të profesioneve.

Related posts

Vijon votimi në Kumanovë dhe Nagoriçan të Vjetër

D V

Analizë: Infektimet para dhe pas vaksinimit, efekti i vaksinave jo aq i kënaqshëm

Z H

Shekerinska-Tonin: “Fillon programi “Berova” për trajnim të 40 zjarrfikësve në Slloveni

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More