Agjencia Zhurnal.mk.

LSDM: VMRO-DPMNE humbi shumicën e këshillit në Makedonska Kamenicë

Makedonska Kamenicë, 23 nëntor – VMRO-DPMNE ka humbur shumicën e këshillit në komunën e Makedonska Kamenicës. Këshilltarët e LSDM-së formojnë shumicë me disa këshilltarë të pavarur të larguar nga DPMNE-ja. Kryetari i deritanishëm i këshillit nga radhët e VMRO-së, Ljupço Trajanovski është shkarkuar.

 

“Me 7 vota për dhe 4 kundër, për kryetare të këshillit është zgjedhur Aneta Stojçevska. Kjo ka ndodhur vetëm një vit pas zgjedhjeve lokale ku VMRO-DPMNE fitoi shumicë në disa komuna të shtetit. Autoritet lokale të VMRO-DPMNE-së një vit nuk punojnë asgjë, nuk i realizojnë premtimet e dhëna para qytetarëve, nuk i vazhdojnë projektet e autoriteteve të mëparshme lokale ose disa prej tyre i përvetësojnë. Dinë vetëm për partizimin e vetqeverisjeve loakel dhe harxhimin e parave të popullit”, theksojnë nga LSDM./Zhurnal.mk

Related posts

Paviqeviq: Organizimi dhe pjesëmarrja shkollare të jetë e rregulluar me ligj

Xh M

Të premten takimi i ardhshëm mes MASH dhe SASHK, sot nuk kishte marrëveshje

Z.H

Petrovska: Procesi i integrimit evropian po bëhet çështje sigurie

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More