Agjencia Zhurnal.mk.

Llukarevska: Rritja e pagave dhe pensioneve është dëshmi se kemi zgjidhje reale për qytetarët

Shkup, 27 mars – Llukarevska në mbledhjen me kryetarët e komisioneve partiake të LSDM-së u shpreh se komisionet janë pjesë e rëndësishme e funksionimit të partisë, posaçërisht në krijimin e masave dhe politikave për programet e lSDM-së.

“Pjesa më e madhe e premtimeve në zgjedhjet parlamentare 2020 janë realizuar ose janë në fazën e realizimit”, u shpreh Llukarevska.

Sipas saj, rezultatet e arritura janë dëshmi se komisionet e LSDM-së kanë kapacitete dhe dinë të vlerësojnë dhe krijojnë zgjidhje që janë në interes të qytetarëve.

Related posts

Në prag të ushtrimit “Përgjigje e shpejtë 23”, në Kavadar prezantohen pajisjet ushtarake

Xh M

Anketë e IPIS: 6,6% Ali Ahmeti, 2,2% Bilall Kasami, 1,8% Arben Taravari, 1,3% Afrim Gashi, 1,1% Zijadin Sela

Redaksia

Përkatësia etnike edhe në certifikatat e lindjes

Xh M