Agjencia Zhurnal.mk.

Lloga dhe Nebiu në SHF “26 Korriku” në Shuto Orizare” do të dorëzojnë gjërat e konfiskuara për nevojat e nxënësve

Shkup, 4 dhjetor – Ministri i Drejtësisë Krenar Lloga dhe drejtori i Agjencisë për Menaxhimin e Pasurisë së Konfiskuar Driton Nebiu sot do të dorëzojnë gjërat e konfiskuara përgjithmonë-mallra të ndryshme për nevojat e nxënësve të shkollës “26 Korriku” në Shuto Orizare.

Agjencia për Menaxhimin e Pasurisë së Konfiskuar  në pajtim me kompetencat e saj ligjore kryen kthim të pronës së konfiskuar të qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut. 

Related posts

Aleksandër Vuçiq, po shqetësohet se po humb BDI-ja e Ali Ahmeti

Xh M

Bytyqi: Pagat në sektorin publik janë rritur me 70 për qind në mesatare që nga viti 2016

Xh M

7 vendet e Bashkimit Evropian me letër Brukselit: Përshpejtoni integrimin e Ballkanit

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy