Agjencia Zhurnal.mk.

PLD dhe DOM do të kërkojnë ndryshime ligjore për kriptovalutat

Shkup, 18 nëntor – Deputetët e PLD dhe DOM do të propozojnë ndryshime ligjore me të cilat do të rregullohet prodhimi i kriptovalutave, informon Zhurnal.

 

Sipas tyre, në një kohë kur shteti është në krizë energjetike, e palejueshme është që të harxhohet rrymë për prodhimin e kriptovalutave.

Siç shtojnë më tej, përshkak se kriptovalutave janë shpallur si të papranueshme për ambientin jetësor dhe për këtë më tej do të kërkojnë dhe rregullore ligjore përshkak se shfrytëzimi i rrymës nga derivate fosile siç është në rastin konkret, e ndotë ambientin jetësor.

“Do ta konsultojmë fellën e ekspertëve dhe më së voni për një javë do të kërkojmë rregullore dhe do të dorëzojmë ndryshime ligjore”, shtojnë nga PLD dhe DOM.///Zhurnal.mk

Related posts

Forumi ekonomik/ Një ekonomi – zero dogana, 100 për qind tregti të lirë dhe zero pengesa për lëvizjen e qytetarëve

Z H

Analizë/ Kujt i konvenojnë më tepër zgjedhjet e parakohshme parlamentare?

N E

Në “Ditën e investimeve” janë lidhur numri më i madh i transaksioneve për këtë vit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More