Agjencia Zhurnal.mk.

Lagjja Saat Kullë, infrastrukturë të re dhe asfaltim në rrugën “Otokar Kershovani”

Shkup, 16 shtator – Në Lagjen “Saat Kullë”, konkretisht në rrugën “Otokar Kershovani”, ekipet komunale vazhdojnë punimet për vendosjen e sistemit të ri të ujësjellësit në gjatësi prej 460 metrash. Ndërkohë që po vazhdojnë edhe me vendosjen e kanalizimit të ujërave atmosferik në gjatësi prej 220 metrash.

 

Kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu, sot nga afër ka inspektuar punimet në këtë rrugë, ndërsa ekipet e kanë njoftuar se pas vendosjes së infrastrukturës, do të bëhet edhe asfaltimi.

Ky investim është i Ministrisë së Financave dhe Bankës Botërore, në bashkëpunim me Komunën e Çairit.

🚧LAGJJA SAAT KULLË, infrastrukturë të re dhe asfaltim në rrugën 📍“Otokar Kershovani”Në Lagjen “Saat Kullë”,…

Posted by Visar Ganiu on Friday, September 16, 2022

Related posts

RNE dhe DESFA nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim për zhvillim dhe ndërtim të interkonektorit mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

D V

U shënua Dita ndërkombëtare e paqes: Paqja është çelësi për lirinë

Z.H

Keremedçiev: Për partnerët e Sofjes, problemi me Shkupin mbetet i paqartë

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More