Agjencia Zhurnal.mk.

Kuvendi e miratoi ligjin për nënshtetësi

Shkup, 29 korrik – Me 57 vota “për” dhe 32 vota “kundër” Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut votoi për ndryshimet në Ligji për shtetësi. Ligji ishte dorëzuar me flamur evropian për t’i ikur bllokadës që krijonte opozita maqedonase. Ligji hy në fuqi që nga publikimi i tij në Gazetën zyrtare.

Sipas ndryshimeve në ligjin për shtetësi parashihet që shtetësia të mund të merret me parashtrimin e dokumenteve personale, çertifikatë të lindjes, librezë pune, fletë-pronësi, fatura për obligimet komunale, librezë shëndetësore, tatime të paguara si dhe disa dokumente të tjera.

Related posts

Benzinat shtrenjtohet për 1 denarë, çmimi i naftës mbetet i njëjtë

N E

LSM: Qeveria punëtorëve u mundësoi bukë më të shtrenjtë dhe mosrritje të pagave

Xh M

Në vijim është paraqitja për pjesëmarrje në sesionin e Klubit të hulumtuesve të Bankës Popullore

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More