Agjencia Zhurnal.mk.

Kuvendi do të vazhdojë me seancat plenare të 51 dhe 57të

Shkup, 21 nëntor – Kuvendi sot në mesditë do ta vazhdojë seancën plenare të 57-të, ndërsa pas saj duhet ta vazhdojë seancën e 51-të.

 

Në rendin e ditës të seancës së 57-të nuk është shqyrtuar vetëm Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për tatimin mbi vlerën e shtuar, me procedurë të shkurtuar.

Në seancën plenare të 51-të, pika të tjera të rendit të ditës janë Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për furnizime publike, Projektligji për Akademinë për Gjykatës dhe Prokurorë Publikë, ndryshimet dhe plotësimet në Kodin Penal, Projektligji për Avokaturë dhe Projektligji për Ligjin për Akademinë për Gjykatës dhe Prokurorë Publikë.

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi paradite ka njoftuar për caktimin e këtyre seancave, ndërsa në Parlament ai gjithashtu mban koordinim edhe me grupet e deputetëve.

Related posts

Editorial/ Sofja e Shkupi temë kryesore në Bruksel, takime plot, rezultate ende nuk ka

Z.H

Moti sot

Xh M

Kasami dhe Hoxha takojnë Përfaqësuesin special gjerman për vendet e Ballkanit Perëndimor

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More