Agjencia Zhurnal.mk.

Kush do ta zëvendësojë Zekirin në Qeveri? Në garë tre emra

Shkup, 12 prill – Sot Qeveria do të zgjedhë sekretarin e ri gjeneral të QEverisë, pasi Muhamed Zeqiri dha dorëheqje pas hetimit të hapur nga ana e Prokurorisë Publike, informon Zhurnal.

 

Siç mësohet jozyrtarisht, në konkurencë të ngushtë janë disa persona mes të cilëve Viktorija Avramovska Madiq, ish sekretare në Qytetin e Shkupit, Magdalena Filipovska Grashkovska – kryetare e këshillit inspektues dhe Metodija Dimovski – anëtar i Këshillit Inspektues nga fusha e ambientit jetësor për mbrojtje të shëndetit të qytetarëve.

Siç mësohet, kandidati më serioz mes dy grave është Metodija Dimovski.

Zeqiri nga e premtja ndodhet në paraburgim ndërsa zëvendësoi Dragi Rashkovskin i cli ishte sekretar derisa me Qeverinë udhëhiqte Zoran Zaev.

Tani kundër Rashkovskit ka proces gyjqësor për blerje ilegale të programeve softuer për shkelje në komunikacion./Zhurnal.mk

Related posts

Pella Med, Shtëpia më moderne dhe e sigurt për të moshuarit Sipas statistikave të moshuarit jetojnë më gjatë, janë më të lumtur dhe më të sigurt

V.E.

Allabakovskit nuk i vazhdohet paraburgimi, i konfiskohet vetëm pasaporta

Z.H

Sot meret vendimi sa do të dënohen të akuzuarit në rastin “Lidhja Ndërkombëtare”

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More