Agjencia Zhurnal.mk.

Kur hapni gojën për të gjykuar një nënë, fillimisht kafshoni gjuhën!

Kur hapni gojën për të gjykuar një nënë, fillimisht kafshoni gjuhën.
Shtatzënia dhemb.

 

Lindja e një fëmije dhemb.
Dhënia e gjirit dhemb.
Të shohësh fëmijën tënd duke qarë – dhemb.
Ai nuk fle mirë – dhemb.
T’i shërbesh të gjithëve dhe të jesh i fundit – dhemb.
Mungesa e kohës për veten – dhemb.

Mami ka nevojë për ndihmë, jo për t’u kritikuar, ka nevojë për dashuri dhe jo për t’u gjykuar, kujdeset për të gjithë, por duhet të kujdeset edhe për veten.

Mëmësia nuk është aq e butë sa duket, mëmësia është e bukur, po, por është shumë e vështirë.

E bukura është dashuria që ndjen nëna për fëmijën e saj, kjo dashuri është në gjendje të durojë gjithçka!

Ne jemi gjithmonë afër nënave dhe nënave të ardshme! – https://www.instagram.com/p/CeOc706ojpI/

Related posts

Dhimbja e kokës prek 52% të popullsisë botërore

Xh M

Gjethet e rrushit dhe ndikimi kundër reumatizmit

D V

Pse shqiptarët vuajnë më shumë nga tensioni i lartë? Ky është kujdesi që duhet bëni

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More