Agjencia Zhurnal.mk.

KSHZ-ja i ra pishman, fletvotimet pa vulë gjithsesi nuk vlejnë

Shkup, 27 tetor – Zhurnal.mk – Komisioni Shtetëror Zgjedhor vetëm një ditë pasi vendosi që të vlejnë edhe fletat e pavulosura, ndryshoi mendim. KSHZ e anuloi ndryshimin e propozuar për fletvotimet e vlefshme dhe të pavlefshme që parashihte që edhe fletat e pavulosura të llogariten si të vlefshme, në rast nëse bordi zgjedhor haron t’i vulosë, informon Zhurnal.

 

Pas seancës së sotme, të vlefshme do të llogariten vetëm fletat e vulosura. Ky vendim vjen pas reagimeve të shumta negative në opinion duke dyshuar për manipulime zgjedhore.

Më herët, KSHZ sqaroi se Gjykata Kushtetuese ka vendosur që fletat e pavulosura të mos vlejnë, e përshkak kësaj, në një vendvotim në Shuto Orizare do të ketë rivotim.//Zhurnal.mk

Related posts

Në Studeniçan do të votohet deri në orën 20:00

D V

LSDM: Me ndryshimet e miratuara në Ligjin për marrëdhëniet e detyrimeve, interesi nuk duhet të jetë më i lartë se borxhi

D V

Filipçe: Ka numër të madh të të sëmurëve, por situate është stabile, restriksione të mundshme në vjeshtë për të pavaksinuarit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More