Agjencia Zhurnal.mk.

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami sot e ka ushtruar të drejtën e tij të votës (VIDEO)

Tetovë, 17 tetor – “Sot si banor i Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe qytetar i Tetovës, e shfrytëzova të drejtën time kushtetuese për të votuar dhe ndoshta pas 20 ditëve për herë të parë e vëndova krevatën, besoj është një ditë feste për të gjithë qytetarët e Tetovës dhe të Maqedonisë së Veriut sepse kanë mundësin e shenjtë, kanë mundësinë demokratike që të vendosin për të ardhmen e qytetit të tyre, për të ardhmen e komunave të tyre, kanë të drejtë të vendosin për atë se kush do të udhëheq në emër të tyre për katër vitet e ardhëshme” deklaroi para mediave Kasami.

 

Kasami poashtu bëri thirje për të gjithë qytetarët që në mënyrë masovike të shfrytëzojnë të drejtën e tyre të votës sepse vetëm kështu mund të ndërtojmë një të ardhme të ndritur bashkarisht.

Dëgjo zemrën, voto me shpirt!

Posted by Bilall Kasami on Sunday, October 17, 2021

Related posts

MPB: Në Shkup janë sanksiononuar 160 shoferë, 71 për vozitje të shpejtë

N E

Debati për ligjin e ri për marrëdhënie pune vazhdon pas pushimeve

Z H

Deri tani është kërkuar strehimi dhe kujdesi i 750 afganëve civilë, verifikimin e sigurisë e bën AKS-ja

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More