Agjencia Zhurnal.mk.

KQZ mban mbledhjen e radhës, pritet certifikimi i subjekteve politike për zgjedhjet e 17 tetorit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do të mbajë sot mbledhjen e radhës.

 

Në rend dite do të jetë shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për certifikim të subjekteve politike.

Po ashtu në rend dite do të jetë edhe shqyrtimi dhe miratimi i raportit të shpenzimeve të derivateve për periudhën janar-qershor 2021 të KQZ-së.

Mbledhja do të mbahet në ora 11:00.

Njoftimi i plotë i KQZ-së:

1. Hyrje: z. Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së:

– Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së KQZ-së Nr.46 dhe 47/2021.

2. Aktivitetet e Sekretariatit të KQZ-së;

3. Aktivitetet e ZRPPC-së:

– Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për certifikim të subjekteve politike.

4. Këshillat e KQZ-së:

• Këshillit për Buxhet dhe Financa:

– Shqyrtimi dhe miratimi i raportit të shpenzimeve të derivateve për periudhën janar-qershor 2021 të KQZ-së,

– Shqyrtimi dhe miratimi i raportit financiar për periudhën janar- qershor 2021 të KQZ-së.

• Këshillit për Operacione Zgjedhore:

– Shqyrtimi dhe miratimi i nominimit për anëtar të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Komunën e Gjilanit për zgjedhjet lokale 2021.

5. Njoftim nga Këshilli Mbikëqyrës i Informimit Publik;

6. Të ndryshme; 

Related posts

Kosovë/ 1 mijë e 157 raste aktive me Covid-19

Z H

Pamje të lokalit në Prishtinë që u bë “shkrumb e hi” nga zjarri

D V

Albin Kurti: Mini-Shengeni nuk ofron vizion për rajonin

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More