Agjencia Zhurnal.mk.

Kovaçevski: Do të përpiqem të rikthej besimin e qytetarëve

Shkup, 10 dhjetor – Besimi fitohet me punë dhe me arritjen e qëllimeve të përcaktuara dhe përkushtimi im është t’i realizoj, tha Dimitar Kovaçevski, kandidati për kryetar të ri të LSDM-së, në RTM, transmeton Zhurnal.

Sipas tij, në këtë fazë në të cilën është partia, është e rëndësishme që të hapen çështjet kyçe për problemet në shoqëri, të ringjallen organizatat vendore, të aktivizohen anëtarët e vjetër që janë bërë pasivë me kalimin e kohës dhe të formohet një ekip përgjegjës dhe me përkushtim i cili do të bartë përgjegjësi.

“Unë po flas për një ekip që është përgjegjës dhe i përkushtuar, jo nëse dikush i beson apo nuk i beson. Besimi fitohet përmes punës dhe arritjes së objektivave që keni vendosur. Mund të kesh besim të pakufizuar tek dikush, por nëse ai apo ajo, duke përfshirë edhe mua, nuk i kryen detyrat, nuk i respekton afatet dhe nuk e realizon atë që është premtuar, atëherë të kesh besim të pastër për besimin dhe pa përgjegjësi dhe performancë, nuk është e dobishme. Prandaj i shoh gjithmonë njerëzit nëse mund të punojnë si ekip, dmth të projektojnë bashkim dhe unitet në parti, nëse janë përgjegjës në punën e tyre dhe nëse janë ligjërisht përgjigjen në përputhje me sanksionet ligjore sepse vetëm kështu ne mund t’i arrijmë qëllimet që i kemi vendosur, e kështu të rikthehet besimi i qytetarëve”, tha Kovaçevski, transmeton Zhurnal.

Kovaçevski theksoi se është shumë e rëndësishme ringjallja e komisioneve që duhet të jenë gjeneratorë të politikëbërjes që do të adresojnë problemet më të mëdha të shoqërisë. Ai tha gjithashtu se ishte e rëndësishme të forcohej potenciali i partisë me ekspertë të rinj që do të sillnin ide të reja që mund të promovoheshin si politika të reja. Në të njëjtën kohë, ai beson se qeveria e re që do të formohet do të synojë proceset integruese evropiane në vend dhe mbrojtjen e standardit jetësor të qytetarëve.//Zhurnal.mk

Related posts

Konferencë rajonale për “Kthim efikas të pronës në pajtim me standardet evropiane”

Z.H

Spasovski: Bashkëpunimi policor jep rezultate konkrete dhe ofron perspektivë

Z.H

Moti me diell, temperatura deri në 37 gradë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More