Agjencia Zhurnal.mk.

Kontabilistët përsëri kërkojnë vazhdimin e afatit për raporte financiare deri më 31 mars

Shkup, 10 janar – Oda e kontabilistëve pranë Lidhjes së odave ekonomike sot në konferencën për shtyp edhe një herë apeloi që të vazhdohet afati i dorëzimit të raporteve vjetore financiare deri më 31 mars.

 

Kontabilistët u ankuan se u arrijnë vendime për kthimin e mbështetjes së shfrytëzuar financiare në vitin 2020 që janë me vonesa më shumë mujore.

Ata kërkojnë takim me ministrin e Ekonomisë në lidhje me raportet vjetore, ndërsa deri tek DAP kanë dorëzuar kërkesa për të shtyrë afatet për kthimin e mbështetjes por edhe për të marrë të gjitha hapat pranë Ministrisë së Financave.

Prej Odës së kontabilistëve presin që kërkesa për raportet financiare të miratohet sa më shpejtë, dhe jo si vitin e kaluar, në ditën e fundit, dhe afati të vazhdoj vetëm dy ditë.

Related posts

IMMPE inicon aplikacion publik digjital për komunikim të qytetarëve me autoritetet lokale

Z H

FAKTOR: EMV ka blerë energji elektrike për 3.85 milionë euro për vetëm 7 ditë!

D V

LSDM: VMRO-DPMNE e shtrenjtoi rrymën për 100% edhe kur nuk kishte krizë energjetike

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More