Agjencia Zhurnal.mk.

Konferencë shtypi e KSHZ-së me rastin e fillimit të Regjistrimit (drejtpërdrejtë)

Shkup, 4 shtator – Konferencë shtypi e Entit Shtetëror për Statistikë me rastin e fillimit të Regjistrimit të Popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, 2021. (drejtpërdrejtë).

 

Прес Попис 2021-Симовски ,Селами ,Маричиќ и Нухиу

Posted by MИА.mk on Saturday, September 4, 2021

Related posts

Pendarovski: Bashkëpunimi me fqinjët është test lakmues për gatishmërinë e anëtarësimit në BE

D V

Qytetarët anulojnë dasmat në ambient të hapur, fitimi i pronarëve të hotelierive në Maqedoni ka rënë në 30%

D V

UT me marrëveshje bashkëpunimi me Institutin e Kiobiologjisë dhe Teknologjive Ushqimore të Bullgarisë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More