Agjencia Zhurnal.mk.

Konferencë shtypi e KSHZ-së (drejtpërdrejtë)

Shkup, 16 tetor –  Konferencë shtypi e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) me temë “Votimi i personave të sëmurë dhe të pafuqishëm dhe personave në arrest shtëpie, i personave në vetëizolim dhe karantinë, votimi në INK, votimi në azile pleqsh”.

 

Прес на ДИК Локални избори 2021 год.

Posted by MИА.mk on Saturday, October 16, 2021

Related posts

Zaev-Shveng: Maqedonia e Veriut është shembull inspirues për përkushtim ndaj evropianizimit të shoqërisë

D V

Tahiri: ‘Zaev humbi për shkak të mos reformimit të sistemit’

D V

KSHZ hedh poshtë ankesat e partisë “E majta” në Maqedoni

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More