Agjencia Zhurnal.mk.

Konferencë “Promovim i sportit të Maqedonisë së Veriut në media”

Shkup, 11 prill – Trupi koordinues kombëtar i Projektit BeActive – Java evropiane e sportit e cila bashkëfinancohet nga Komisioni Evropian përmes Agjencisë për rini dhe sport nga viti 2018, sot dhe nesër organizon konferencë me temë ”Promovimi i sportit të Maqedonisë së Veriut në media”.

Qëllimi i konferencës në të cilin do të marrin pjesë media relevante sportive, sportistë, punonjës sporti, nëpunës të asociacionit sportiv dhe nga sfera akademike e sportit, është nxitje dhe shkëmbim i ideve të reja për projektin e mënyrës me të cilën sporti i Maqedonisë do të lidhet me mediat. 

Për sot është paraparë panel diksutim për gjendjen në redaksitë e sportit në mediat tradicionale, propozim zgjidhje dhe forma të ndihmës nga ana e ARS-së, ndërsa nesër do të debatohet për gjendjen në redaksitë e sportit në mediat onlajn. 

Related posts

Kush nga shtetet ballkanike ka numër më të madh të ushtarëve profesionistë?!

Xh M

Shënohet Dita ndërkombëtare e Romëve

Xh M

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e stadiumit/ Ajdini: Mbetemi të përkushtuar ndaj Tetovës

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy