Agjencia Zhurnal.mk.

Konferencë për çështje dhe politika rinore

Shkup, 10 gusht – Konstatimet e analizave “Të rinjt dhe regjistrimi i popullatës” dhe “Financimi i politikave rinore” sot do të promovohen në kuadër të konferencës “Gjendjet rinore dhe financimi i politikave rinore në Maqedoninë e Veriut”, organizuar nga Fondacioni për demokraci i Uestminster (VFD).

Në promovim, i cili mbahet në nder të Ditës ndërkombëtare për të rinjtë., do të pasojë një diskutim me përfaqësues të institucioneve dhe organizatave civile për çështje rinore dhe politika aktuale rinore.

Related posts

Babai i Vanjës sillet para Gjykatës Themelore Penale

Xh M

Liderët vendosën, zgjedhje të dyfishta më 8 maj

Xh M

Estonia: Prezenca e Lavrovit në Shkup, “cirk”

Xh M