Agjencia Zhurnal.mk.

Konferencë ndërkombëtare “Siguri private në mbrojtjen e infrastrukturës kritike”

Shkup, 23 nëntor – Konferencë ndërkombëtare me titull “Siguria private në mbrojtjen e infrastrukturës kritike” do të mbahet sot në kuadër të Ditëve të sigurisë private viti 2022.

Siç njoftuan nga Oda e Republikës së Maqedonisë së Veriut për siguri private, Ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska, Kryetarja e Odës për siguri private të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Verica Mileska Stefanovska, drejtoresha e përgjithshme e KOES (Konfederata evropiane për siguri private) do të drejtohen në ceremoninë e hapjes ) Katrine Piana dhe prodekani i Akademisë ushtarake “Gjeneral Mihajlo Apostolski” Nenad Tanevski.

Nga Oda thonë se infrastruktura kritike si një ent jetik, kompleks dhe i ndërlidhur strukturor ka një rëndësi dhe rëndësi të jashtëzakonshme për funksionimin normal të shtetit, ku vendi dhe roli i sigurisë private është veçanërisht i rëndësishëm.

Qëllimi i konferencës është shkëmbimi i njohurive, përvojave dhe praktikave nga ekspertë të njohur në fushën e sigurisë private nga vendi dhe jashtë saj.

Related posts

Sot 26 viktima dhe 906 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni

D V

Konferenca e komisioneve parlamentare për çështje evropiane të shteteve nga KOSAP-i

Xh M

Varheji: Nuk ka dyshim se Ballkani Perëndimor është tërësisht i përkushtuar të bëhet pjesë e BE-së

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More