Agjencia Zhurnal.mk.

Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 25 shtator – Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa ndërprerë, nëpër rrugë të lagështa, njoftoi LAMM.

ntensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.  

Rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektimin e sinjaleve të vendosura të komunikacionit e veçanërisht drejtim të kujdesshëm të automjetit, posaçërisht në rrugët nëpër gryka malore, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për akset rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

Për LSDM-në Talat Xhaferi është zgjidhje e duhur dhe e mirë për një kryeministër teknik deri në zgjedhje

Xh M

Taravari: Vendimi që kryeministër teknik të jetë Xhaferi, duhet të mbështetet nga të gjithë

Xh M

Mariçiq: Ndryshimet kushtetuese janë kushti i vetëm për të vazhduar rrugën tonë drejt BE

Xh M