Agjencia Zhurnal.mk.

Komuna e Sarajit nis aksion për pastrimin e hapësirave të uzurpuara publike

Shkup, 4 dhjetor – Inspektoriati nga Komuna Saraj sot ndërmori aksion për pastrimin e hapësirave publike të uzurpuara në rrugën “Liria” (rruga nr.1), ku vijojnë punimet për rekonstruimin dhe zgjerimin e kësaj rruge deri tek Qendra Rekreative Saraj.

 

Apelojmë të gjithë banorët pa dallim që Komuna Saraj do të vazhdoj edhe më tej me aksionin dhe nuk do të ket tolerancë në këtë drejtim.

Related posts

Mbledhje të katër Komisioneve parlamentare

Z H

UNICEF dhe USAID dhurojnë stacione mobile për larje të duarve në 15 shkolla

Z H

Debat për propozim – buxhetin e Komunës së Tetovës, qytetarët kanë kërkuar më shumë para të ketë për investimet kapitale, ajër të pastër dhe përballje me qentë endacakë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More