Agjencia Zhurnal.mk.

Komuna e Prishtinës nënshkruan marrëveshjen për restaurimin e Sahat Kullës në vlerë 120 mijë euro

Sot është nënshkruar marrëveshja për bashkëfinancimin e restaurimit të Sahat Kullës në Prishtinës, me Agjencinë e Kombeve të bashkuara për Zhvillim në Kosovë – UNDP, që arrin vlerën 120 mijë euro.

 

Projekti për restaurimin e Sahat Kullës është propozuar nga studentët e Fakultetit të Arkitekturës në Universitetin “Hasan Prishtina”, e të mentoruara nga profesoresha Florina Jerliu dhe asistenti Rron Beqiri.

Projekti do të implementohet në bashkëpunim të ngushtë me organizatën Cultural Heritage ëithout Borders -CHËB.

Related posts

Edhe 100 afganë largohet nga Kosova drejtë SHBA-së, Montgomery falënderon kosovarët që i pritën

D V

Voton edhe Memli Krasniqi

D V

Ambasada e SHBA-së: Është koha të zbatohen të gjitha vendimet e Kushtetueses

adijanzh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More