Agjencia Zhurnal.mk.

​Komuna e Prishtinës do të subvencionojë protezën për gratë me kancer të gjirit

Drejtoria për shëndetësi në Komunën e Prishtinës, ka ndarë subvencione për qytetarët me sëmundje kronike.

 

Nga janari deri me sot janë ndarë 250.000 euro subvencione nga të cilat kanë përfituar 1586 qytetarë dhe kjo praktikë do të vazhdojë edhe në vitin 2023.

Kështu ka shkruar në Facebook, drejtori i Shëndetësisë, Izet Sadiku, ku ka theksuar se këto mjete kanë ndikuar sadopak që qytetarët të mbulojnë një pjesë të shpenzimeve për sëmundjet që kanë.

Sipas tij, në vitin e ardhshëm do të subvencionojmë protezën e gjirit për të gjitha gratë me kancer të gjirit.

Related posts

Abazoviq thotë se demarkacioni me Kosovën është punë e kryer

D V

14 këmbësorë vdiqën për 7 muaj nga aksidentet në trafik

Xh M

Bie shkalla e papunësisë në Kosovë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More