Agjencia Zhurnal.mk.

Komisioni për zgjedhje dhe emërime do të debatojë për gjykatësit e propozuar kushtetues

Shkup, 4 tetor – Komisioni për zgjedhje dhe emërime sot do të mbajë dy seanca në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

 

Në seancën e parë të 20-të, Komisioni duhet ta vërtetojë Propozim-vendimin për ndryshimin e Vendimit për shkarkimin dhe emërimin e kryetarit dhe anëtarëve të Këshillit për ndarjen e çmimit shtetëror “22 Nëntori”.

Pas përfundimit të kësaj seance, është caktuar vazhdimi i seancës së 13-të, në të cilën anëtarët e Komisionit duhet të diskutojnë rreth Propozimit për zgjedhjen e gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Related posts

Schinas: Pasardhësit e Zaevit të mbeten të përkushtuar ndaj perspektivës europiane

Redaksia

Mariçiq: Rajoni i Pollogut lider në realizimin e projekteve për mbrojtjen e mjedisit jetësor

Xh M

Skender Rexhepi: Pres të takohem me Nikolla Micevskin e VMRO-DPMNE-së

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More