Agjencia Zhurnal.mk.

Komisioni kuvendor për arsim, shkencë dhe sport do të mbajë dy seanca

Shkup, 23 shtator – Komisioni kuvendor për arsim, shkencë dhe sport do të mbajë dy seanca.

 

Anëtarët e Komisionit do të debatojnë rreth propozim ndryshimeve dhe plotësimeve të Ligjit për veprimtari inovative, të Ligjit për arsimtarë dhe bashkëpunëtorë profesionistë në shkollat fillore dhe të mesme dhe rreth Ligjit për Byronë për zhvillim të arsimit, të gjitha në lexim të parë.

Related posts

Ramadani: Analizat fiziko-kimike të ujit në Deçan kanë dalë në kufijtë e së lejueshmes

D V

Ahmeti lavdëron Kurtin: Paraqitja e Albinit dje në dialog ishte super e mirë – më e mirë se sa punët qysh i kemi si shtet

D V

Prokuroria: Hetimet në Deçan nuk janë të lehta

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More