Agjencia Zhurnal.mk.

Komisioni Historik do të ketë edhe Sekretariat

Shkup, 16 Shtator – Ministria e Punëve të Jashtme është duke formuar Sekretariat që do të ndihmojë në punën e pjesës maqedonase të Komisionit Historik, informoi sot kreu i diplomacisë Bujar Osmani.

 

Personat do të propozohen nga Komisioni dhe do të jenë ndihmësit e tyre që do të përgatisin materialet e tyre, do t’i ndihmojnë në pjesën administrative dhe në menaxhimin e punës së tyre.

Do të jetë një Sekretariat i tërë që do të jetë përgjegjës për përgatitjen dhe funksionimin më efikas të Komisionit Historik, sepse shkalla e gatishmërisë së tyre do të jetë jashtëzakonisht e rëndësishme për dinamikën e punës së tyre, shpjegoi Osmani.

Ai theksoi edhe pse MPJ-ja do t’i lidhë kontratat me këta persona në Sekretariat, nuk do të propozohet asnjë emër nga Ministria, por presin që Komisioni të zgjedhë bashkëpunëtorët.

Related posts

Takim i kryetarëve të komunave për transparencë dhe inkluzivitet më të lartë në krijimin e politikave lokale

Redaksia

Në 24 orët e fundit në Tetovë një person ka humbur jetën si pasojë e Kovid-19

N E

Mësuesja nga Tetova reagon: Nuk jam punësuar politikisht dhe as nuk jam shkarkuar politikisht

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More