Agjencia Zhurnal.mk.

Kofshë pule në salcë kremoze: Mish i butë dhe i shijshëm, që do t’i kënaqë të gjithë!

Kofshë pule në salcë kërpudhash, të spërkatura me djathë të shkrirë janë një ide e mrekullueshme për drekë

Në vend të mishit të bardhë për drekë, përgatisni kofshë pule në salcë kremoze me kërpudha. Dhe mbi to spërkatni djathë të grirë për një shije edhe më të lëngshme.

Shërbejeni me oriz ose pure patatesh, ose mundeni vetëm me një fetë buke.

Kofshët e përgatitura në këtë mënyrë përgatiten shpejt dhe lehtë.

Përbërësit:

▪ 7 kofshë pule
▪ 1 qepë
▪ 400 g kërpudha
▪ 500 mml salcë kosi për gatim
▪ 50 g djathë të fortë

Përgatitja:

▪ Hidhni kripë dhe piper.
▪ I skuqni në vaj nga secila anë.
▪ Hiqni mishin dhe në të njëjtin tigan skuqni qepën e grirë hollë.
▪ Shtoni kërpudhat e grira dhe skuqini edhe për 10 minuta.
▪ Hidhni në të kremin për zierje dhe erëzat.
▪ Rrotulloni kofshët dhe mbuloni tavën me kapak.
▪ Zieni në zjarr të ulët edhe 10 minuta.
▪ Spërkatini me djathë të grirë dhe lërini edhe 1 – 2 minuta në temperaturë shumë të ulët.

Ju bëfshin mirë.

Related posts

Qofte patatesh, receta e thjeshtë dhe e shijshme për iftar me vetëm dy përbërës kryesorë

D V

Makarona me djathë të zier në qumësht: Pastë më të shijshme dhe me krem vështirë se keni ngrënë ndonjëherë!

D V

Sipas recetës së gjysheve tona: Bëni djathë të bardhë në shtëpi me vetëm dy përbërës

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy