Agjencia Zhurnal.mk.

Kodra e Diellit fillon të mbulohet me borë

Tetovë, 22 Nëntor – Kodra e Diellit sonte është mbuluar me borë.

 

Pamja është e bukur dhe turistët tashmë kanë nisur të vizitojnë këtë destinacion të bukur.

Related posts

KE: Normë 96% të pajtueshmërisë e RMV-së me politikën e jashtme të BE-së

Z.H

Janë hapur zyra të reja të pranimit për konsumatorët e Elektrodistribuimit

Z.H

Shënohet 20-vjetori i formimit të NJSSH, “Gjithmonë dhe kudo!”

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More