Agjencia Zhurnal.mk.

Këto janë 47 pozitat që Alternativa i siguroi për t’u bërë pjesë e Qeverisë

Shkup, 5 dhjetor – Në mbledhjen e mbajtur sonte me kryesinë e partisë, Alternativa në pajtueshmëri me anëtarët e saj ka vendosur ti bashkohet shumicës parlamentare.

Nga burime brenda kësaj partie, Alsat mëson 47 pozitat shtetërore që kjo parti ka siguruar për t’u bërë pjesë e kësaj Qeverie.

Lista e plotë:

 1. Ministrinë e Shëndetësisë
 2. Ministrinë e Informatikës
 3. Nenkryetar parlamenti
 4. Ministër të diaporës
 5. Zëvendës kulturë
 6. Zëvendës arsimi
 7. Zëvendës bujqësi ose Financa transport
 8. Mepso
 9. Transport hekurudhorë
 10. Drejtorinë e spitalit Tetovë
 11. Koordinator nacional kufitar
 12. Fondi pensional
 13. Librat ame
 14. Zëvendës drejtor në qendrën e provimit
 15. Inspektorati i vetqeverisjes lokale
 16. Qendra Politike dhe sociale Shkup
 17. Zëvendës drejtor në gazetën zyrtare
 18. Burgu Idrizove
 19. Agjencioni per investime te huaja
 20. Agjencioni per ndërmarrësi
 21. Muzeu matematik natyror
 22. Instituti Trashëgimisë kulturore
 23. Inspektorati per Standartizim
 24. Teatri Gostivar
 25. Biblioteka Tetovë
 26. Agjencioni per Rini dhe sport
 27. Industria
 28. Ndihmës ministër në MPB
 29. Udhëheqës sektori në poste
 30. Udheheqës sektori në doganë
 31. Arkivi Ohër
 32. Udhëheqës rajonal në bujqësi në Dolnen
 33. Agjensioni për punësim Strugë
 34. Kinoteka Strugë
 35. Sektori i MPB-së, Tetovë
 36. Klinika Shkup
 37. Këshill drejtues
 38. Këshill mbikqyrës
 39. Drejtor i Qendrës për provim
 40. NP Rrugët e Maqedonisë këshilli drejtues
 41. NP Rrugët e Maqeodnisë këshilli mbikqyrës
 42. Këshill drejtues në infrastrukturën hekurudhore
 43. Këshill drejtues në aeroport
 44. Këshill drejtues në postë
 45. Këshill mbikqyrës në postë
  46.Këshill drejtuesi kullosat
 46. Arkivi Strugë

Related posts

Spasovski: Vazhdon lufta e përbashkët kundër migrimit të paligjshëm

Z.H

Panairi i punësimit dhe karrierës në Kampusin Teknik të USHCM-së

D V

Grubi: Ftoj edhe VMRO-në të kontribuojë në ndërtimin e Maqedonisë europiane

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More