Agjencia Zhurnal.mk.

Këshilli Rinor Lokal pret Teuta Arifin!

Shkup, 30 shtator – Këshilli Rinor Lokal pret Teuta Arifin!

 

Blerim Osmani shkruan:

Meqë përpos profesionit si jurist, unë i takoj edhe botës së artit, do të doja të citoj fjalët e aktorit amerikan, Joe E. Lewis, i cili thotë: “Ju jeni vetëm një herë i ri, dhe nëse punoni si duhet, një herë është e mjaftueshme”.

Qendra Rinore e hapësirës socio-kulturore dhe Këshillit Rinor lokal në Tetovë 

Related posts

Sondazhi i Rejting: Shilegov me 8.7% përparësi ndaj Arsovskës në raundin e parë

D V

BDI fushatën parazgjedhore e vazhdoi sonte në komunën e Vrapçishtit

Redaksia

Bekim Sali vizitoj një pjesë të lagjes së Gazi Babës

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More