Agjencia Zhurnal.mk.

Këshilli i Qytetit të Shkupit sot voton për buxhetin e komunës për vitin 2022

Shkup, 29 dhjetor – Propozim-Buxheti i Qytetit të Shkupit për vitin 2022 me Propozim-Vendim për kryerjen e Buxhetit të Qytetit të Shkupit për vitin 2022 do të jetë në rend të ditës së seancës së tretë të sotme të Këshillit të Qytetit të Shkupit.

 

Në rend të ditës janë edhe propozim-vendimet për emërimin e anëtarëve të bordeve drejtuese të disa ndërmarrjeve publike: NP “Higjiena komunale”-Shkup, NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” – Shkup, NP “Parqet dhe gjelbërimet”-Shkup, NP “Rrugë dhe rrugica”-Shkup, NQP Shkup-Shkup, NP “Parkingu i Qytetit”-Shkup, NP “Lajka”-Shkup dhe NP “Deponia Drislla”-Shkup.

Mes pikave, për të cilat do të debatojnë këshilltarët e Qytetit të Shkupit janë edhe Propozim-Vendimi për ndryshimin e Vendimit për subvencionimin e NP “Parqe dhe gjelbërime”-Shkup, propozim-Plani i programeve për zhvillim për periudhën 2022-2024.

Related posts

Këshilli gjykues konstatoi ndalesë të funksionit gjykatës për Vlladimir Tufegxhikun

Redaksia

Maqedoni: Një pjesë e maleve të Maleshevës shpallen zonë e mbrojtur

D V

Nga 1 janari e diela ditë jo pune, kush punon do të paguhet nga 50 deri 100% nga mëditja ditore

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More