Agjencia Zhurnal.mk.

Këshilli i PP i propozon Abazin dhe Rajevskan anëtarë të KD të Akademisë për Gjykatës dhe Prokurorë Publikë

Shkup, 11 nëntor – Këshilli i Prokurorëve Publikë në seancën e sotme të gjashtëdhjetë e nëntë i propozoi Islam Abazin dhe Fidanka Rajevskan për dy anëtarë të radhës së prokurorëve publikë në Këshillin Drejtues të Akademisë për Gjykatës dhe Prokurorë Publikë.

 

Abazi më 7 nëntor mori më së shumti vota (66) në zgjedhjet për shefin e ri të PPTH NKOK dhe Këshilli i Prokurorëve Publikë të hënën duhet të mbajë seancë për emërimin e tij, ndërsa Rajevska është anëtare e Këshillit të PP.

Zëvendës të tyre janë propozuar Burim Rustemi dhe Riste Bojaxhiski.

Këshilli i propozon edhe Jovan Cvetanovskin dhe Gazmend Mehmetin anëtarë dhe Peco Vezirovskin dhe Faton Azizin zëvendës të tyre në Komisionin për provimin përfundimtar në kuadër të Akademisë për Gjykatës dhe Prokurorë Publikë nga radhët e prokurorëve publikë.

Në seancën e 69-të, Këshilli i PP mori vendim për ndërprerjen e funksionit prokuror publik për Riste Shosheskin, për shkak të përmbushjes së kushteve për pensionim për prokurorin publik në PTHP Prilep.

Related posts

Fotolajm/ Diaspora e Austrisë përgatitet për të marrë pjesë në zgjedhjet e 17 tetorit

D V

U lansua platforma e parë rajonale për e-tregti

Z.H

Janë kontrolluar 249 automjete të cilat kryejnë transport publik të fëmijëve, janë përjashtuar nga komunikacioni 11 automjete, konfirmohen tetë vepra penale

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More