Agjencia Zhurnal.mk.

Kampionati Evropian i shahut për të rinj.

Shkup, 23 tetor – Nga data 15 deri më 21 tetor 2021 u zhvillua kampionati hibrid online i shahut për të rinjtë e kategorive të moshave 08,10,12,14,16,18 dhe 20 vjeç.

 

Kampionati Evropian i shahut për të rinj u mbajtë në ambientet e ShMP “Jahja Kemal”.

Përfaqësuesi më i mirë i Maqedonisë ishte Andrej Veljanoski, i cili fitoi vendin e 16-të me 5 pikë nga 9 ndeshje. Përfaqësuesi ynë i vetëm që arriti të fitojë mbi 50% të pikëve. Andrej Veljanoski është anëtar i klubit të shahut Gambit Aseko-SEE nga Shkupi dhe nxënës në ShMP “Jahja Kemal”.

Related posts

Hoxha porosi Apasievit: Ju skeni të drejt të flisni për vlera evropiane

R Zh

Zaev: Politikat e suksesshme ekonomike të Qeverisë japin rezultate

D V

Ali Ahmeti për herë të parë në Meçkin Kamen

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More