Agjencia Zhurnal.mk.

Janë shqiptuar 407 sanksione për vozitje të shpejtë

Shkup, 7 janar – Gjithsej 407 sanksione shqiptoi dje policia për vozitje të shpejtë mbi shpejtësinë e lejuar. Nga vozitësit e dënuar, 86 automjete kanë lëvizur me shpejtësi mbi 50 km në orë nga e lejuara, ndërsa 26 me madje mbi 70 km në orë.

 

Më pas, siç kumtoi MPB, 119 vozitës e tejkaluan shpejtësinë në vendbanim, ndërsa 288 jashtë vendbanimeve.

“Kontrollet e përforcuara vazhdojnë edhe në ditët në vijim, Të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion t’i respektojnë rregullat e komunikacionit dhe bashkarisht të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, bën thirrje MPB.

Related posts

Burrë e grua rrihen mes vete në Malishevë, bëhen për spital

D V

Policia në Dibër konfiskon marihuanë me vlerë 70 mijë euro

D V

Procedurë hetimore ndaj 39 vjeçarit nga Kumanova, dyshohet për sulm seksual ndaj një të miture

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More