Agjencia Zhurnal.mk.

Janë arrestuar 16 shtetase të huaja në objekte hotelierike në rajonin e Gostivarit

Shkup, 17 korrik – Janë arrestuar 16 shtetase të huaja gjatë kontrollit në objekte hotelierike në fshatrat e Gostivarit Vrapçisht dhe Negotinë.

Siç kumtuan sot nga MPB, dje, prej orës 1:20 deri në orën 2:45, policia ka kryer kontroll në objekte hotelierike në rajonin e Gostivarit, pronë e F.B. dhe S.T.. 

Në mesin e shtetsaeve të huaja, shttaë ishin nga Shqipëria, tre nga Kosova, një nga Serbia dhe pesë nga Ukraina të cilat, siç ceket, kanë qëndrëruar në kundërshtim me qëllimin, përkatësisht e kanë keqpërdorur qëndrimin turistik.

Personat janë arrestuar në NJPB Gostivar dhe ndaj tyre janë parashtruar kërkesa për inicim të procedurës kundërvajtëse sipas Ligjit për të huaj, ndërsa nga ana e gjykatës u janë shqiptuar dënime në të holla dhe sanksione kundërvajtëse. 

Related posts

Pronari i një kompanie në Tetovë thotë se është mashtruar, i janë marrë mbi 21.000 euro

D V

Aksident i rëndë në autostradën Gostivar-Tetovë, ka të lënduar

Xh M

79-vjeçari ka sulmuar një polic në Kumanovë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky