Agjencia Zhurnal.mk.

Ivanovska beson se hetimi për spitalin e djegur në Tetovë do të jetë profesional

Shkup, 21 shtator – Kryetarja e Komisioni Anti-korrupsion, Biljana Ivanovska beson se hetimi për spitalin e djegur modular në Tetovë do të jetë profesional.

Ajo thotë se për momentin Komisioni Anti-korruspion nuk ka hapësirë që të përfshihet në hetim, për shkak se rolin kryesor në këtë çështje e ka Prokuroria Publike.

“Institucionet po verpojnë. Më e rëndësishme është veprimi i Prokurorisë Publike. Sot e pamë se u kontaktuan edhe arkitektë dhe inzhinierë. Sekush do ta thotë ekspertizën e vet. Shpresoj se hetimi do të jetë profesonal”, tha Ivanovska.

Sipas saj, hetuesit duhet t’i vërtetojnë arsyet sa i përket furnizimit publik, ndërsa PTHP duhet të veprojë.

Related posts

Qeveria e obligoi SEÇ-in ta azhurnojë “Agjendë: Evropa në shtëpi” më së voni deri më 22 nëntor

D V

Konstatimet e Institutit Kombëtar Demokratik, gratë më të zëshme për dhunën me bazë gjinore

Xh M

Dovzhan: Shpresojmë se dialogu Sofje – Shkup do ta zhbllokojë rrugën drejt BE-së për Maqedoninë e Veriut

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More