Agjencia Zhurnal.mk.

Hysni Ismaili zgjedhet nënkryetar i Kuvendit

Shkup, 28 tetor – Me 62 vota “PËR”, Hysni Ismaili nga radhët e Alternativës është zgjedhur si nënkryetar i Kuvendit të RMV-së, në korniza të vazhdimit të sotëm të seancës së 71të, informon Zhurnal.

 

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi e ndërpreu vazhdimin e kësaj seance dhe tha se për vazhdimin e saj deputetët do të njoftohen më tej. Seanca filoi me një orë vonesë, ndërsa nuk morën pjesë fare deputetët e VMRO-DPMNE-së.

Sot gjithashtu Risto Penovi u zgjedh ministër i ri për vetqeverisje lokale, ndërsa Fatmir Skender dhe Tatjana Vasiq u zgjodhën anëtarë të rinjë të Gjykatës Kushtetuese./Zhurnal.mk

Related posts

Ganiu: Po asfaltojmë rrugën “Petre Georgiev” të lagjes Saat Kullë

Z.H

Lamtumira e fundit për loken Hatë, Ahmeti: Oxhaku i familjes Zogaj, bazë për tërë Kosovën

Xh M

126 shoferë të sanksionuar në Shkup

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More