Agjencia Zhurnal.mk.

Hulumtim/ Qytetarët s’duan të kenë fqinjë pjesëtarë të LGBT-së

Shkup, 2 Dhjetor – Hulumtimi i realizuar nga organizata joqeveritare Qendra për Bashkëpunim Ndërkombëtar (QMBN) tregon se qytetarët nuk duan që në fqinjësi të kenë persona që janë pjesëtarë të komunitetit LGBT. Në përqindje, vërehet se kundër fqinjëve të komunitetit LGBT, negativisht janë deklaruar 81% e të anketuarve, kundër fqinjëve të varur nga droga 91%, nga alkooli 88% dhe kundër personave me të kaluar kriminale 82%.

“Është interesant të theksohet se gratë janë më tolerante, ndërsa kur bëhet fjalë për të moshuarit, me rritjen e moshës rritet edhe toleranca, vetëm në rastin kur bëhet fjalë për të varurit nga droga, alkooli dhe LGBT”, thekson Natasha Dimova nga organizata joqeveritare QMBN.

Related posts

Altik Muhaxhiri shpallet “Ylli i Javës” në xhiron e fundit të Superligës

Redaksia

Prindërit ende në dilemë për vaksinimin e fëmijëve, çfarë thonë mjekët

Xh M

Kolumnë e Besimit: Masa urgjente për kursim të energjisë elektrike dhe përgjegjësi nga të gjithë në sektorin publik dhe privat dhe amvisëritë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More