Agjencia Zhurnal.mk.

Hoxha Apasievit: Të ka kaluar koha, mërgata shqiptare e mbush buxhetin e vendit

Shkup, 8 korrik – “Si duket dëshira dhe shqetësimi i Apasievit për ndalim të Regjistrimit janë përzier dhe në mungesë të argumenteve tenton të bëj kategorizine të popullatës aktive, në popullatë me të drejta dhe popullatë pa të drejta, njëjtë si në sistemin monist.

 

Apasiev, mërgata shqiptare nuk është popullatë joaktive, por është motori i ekonomisë së RMV. Parashtro një pyetje në Bankën Popullore të RMV-së sa janë remitancat dhe e mer përgjigjen sa është aktive kjo pjesë e popullsisë. Sa për informacion vlera e remitancave kap mbi 1/4 e vlerës së Buxhetit të RMV-së. Nëse Apasiev ka dëshirë të ngrej mekanizma komuniste nga e kaluara, duhet ti themi se i ka kaluar koha. Regjistrimi do të mbahet dhe mërgata do të regjistrohet, ndërsa Apasievi dhe Apasievat e llojit të tij do vazhdojnë të jetojnë në mendësinë e tyre komuniste!”, shkruan Ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha në facebook profilin e tij.

Si duket dëshira dhe shqetësimi i Apasievit për ndalim të Regjistrimit janë përzier dhe në mungesë të argumenteve tenton…

Posted by Arjanit Hoxha on Thursday, July 8, 2021

.

Related posts

Pendarovski- Kofod: Maqedonia e Veriut vazhdon të punojë në agjendën reformuese

Z H

Ljupço Nikollovski: Punojmë në largimin e dobësive sistematike të cilat i kemi detektuar

N E

Alternativa sot vendosë nëse do të jetë apo jo pjesë e Qeverisë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More